No nyt kesytetään A-luokan lihansyöjät ja barbaarit, nimittäin talossamme tarjottiin sellasta feikkimakkarapastaa, että possuille sataa karsinoissa mannaa! Pakko myöntää, että meikäläisen Mr. Sisäfilee tämän pastan loppujen lopuksi tuunasi ja meikämandariini ei oikein ensin uskonut koko juttuun... mutta ollos emäntä joskus väärässä hellan ja puukauhan välissä.
Homma lähti siitä, että jääkaapissa lojui X määrä puoliksi leikattuja kasviksia, joista yleensä päästään eroon tekemällä pasta-annos. Näin siis meilläkin. Paistaessani erinäisiä kasviksia paistinpannulla, herra sohvalta huuteli, että laitas sinne sekaan niitä feikkimakkaroita mitä oot ostanut. Mä olin tietysti ensin, että nää, ei pastaan sovi makkara. Mutta väittelyn italialaisista makkarapastoista voitti.
Pilkoin siis pikkuruisen Spacebar meetwursti-snack (pyökkisavustettu) -vegaanimakkaran kasvisten sekaan. Sehän sopi. Tässä siis
Italialaistyylinen feikkimakkarapasta
(resepti allekirjoittaneen ja sohvaperunan päästä)
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 punainen suippopaprika
½ kesäkurpitsa
2-3 porkkanaa
1 Spacebar metukkafeikkimakkara (lihansyöjän mielestä 2 kpl)
Pirkka basilika-tomaattipastakastike (luomu)
mustapippuria
suolaa
chiliä
jotain pastaa, tällä kertaa penneä
parmesania päälle
Eli pilkot kasvikset, paista ensin sipuleita, sitten muita ja makkarapaloja. Lisää pastakastike ja mausteet. Keitä pastat, viskaa sekaan. Nauti aidon lihansyöjän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti