![]() |
50 sentin herkkuja |
Mikä ihana konsepti ravintolapäivä onkaan; enemmän ja vähemmän tavikset pystyttävät pienet kahvilansa ja ravintolansa toisten enemmän ja vähemmään tavisnautiskelijoiden saataville. Tyylejä on yhtä paljon kuin persooniakin, puhumattakaan mauista. Kansalaistoimintaa parhaimmillaan, sillä kaikki ympäri kaupunkia tapahtumaan osallistuneet olivat hyvällä tuulella ja mukana jutussa!
Me lähdettiin Peitsan kanssa jo ajoissa kaupungille, ensin tosin sisäpihakirppikselle, mutta sieltäpä ravintolapäivä alkoi mehulla ja persikkapiirakalla, sekä luomutomaattikeitolla höysteineen. Siinähän ne makuhermot sitten oivalsikin alkaa huutaa lisää...

Jatkettiin sitten köpötellen matkaa Töölönlahdelle, jossa odotti NY styles with a twisted Finn -popup ravinteli. Onneksi oltiin ajoissa, sillä pitkä jono teltalle ilmestyi sekunnin murto-osissa. Ilmeisesti Helsingissä on jenkkimakujen ystäviä? Aika festarityylisiä settejä, mutta kylläpä maistui. Otan kyllä missiokseni opetella kunnon vegechilin tekemisen, sillä siitä saisi helposti(?) hyvän arkipäivän pelastaja -annoksen. Täytyypi vähän googletella reseptejä...
![]() |
Peitsan annos: Pulled pork sandwich |
![]() |
Vegetarian chili, lime cheesecake and Guiness chocolate cheesecake |

Joskushan sitä voisi itsekin osallistua tähän tuottajapuolella, mutta on tuo maisteluhomma kyllä aika kurkoa, nam! Kotipuolen ravintolapäivään kuului taas vaihteeksi lasagne, mutta tämän uuden reseptin kerron teille myöhemmin, koska syömingit jää vasta huomiselle. Maistella tosin ehtii aina... siispä uunille päin! ->
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti