maanantai 13. helmikuuta 2012

Rasvanäpit

 Vaikka olen aika onneton wokin tekijä, eräs päivä aivonystyröitä rasittavan miettimisen jälkeen päädyin kokeilemaan jälleen wokkia, kun kaikki muut ruoat oli kokeiltu (jaa...). Meillä on vain se ongelma, että mitä tarjota wokkivihannesten kera? Niin kauan kuin kanan käsittely on meikäläisten huushollissa aikaa vievää luomukanan käsittelyä, en jaksaisi sitä ihan tavispäivänä duunata. Ainoa mikä mieleen juolahti, oli tofu. Tofu sellaisenaan on hyvin tylsää, tofu tarttee ehdottomasti käsittelyä.

Friteeraus on kauan ollut pelkolistallani tulipalovaaran takia, mutta nyt uskaltauduin sitä kokeilemaan. Itse friteeraus olikin suht' helppoa ja onnistunutta, mutta olisi se tofu voinut marinoitua kauemmin kuin tunnin, sen myönnän. Mutta friteerausta uskallan testata toistekin! Voisikin kehitellä hieman onnistuneemmat maut (eli lukea jonkun reseptin ensi kerralla), jotta viittin jakaa tänne myös jonkin ruokaohjeen friteerauksineen.



Iloinen ja vaarallinen porina. 

Valmiina tukkimaan verisuonenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti