maanantai 14. helmikuuta 2011

Left over salaatti ja pinaattilätyt


Viikonlopun jäljiltä jäänyt salaatti koki toisen tulemisen pinaattilättyjen seuralaisena. Mua oli jo pitemmän aikaan kuumotellut pinaatti pakkasessa plus Mustilan tilan mustaherukkahyytelö. Niillä on vakava suhde keskenään, pinaatilla ja mustaherukalla. Mut hei, tiedän enemmänkin - pinaatilla ja lettujauhoilla on salasuhde! Eikä millä tahansa lettujauholla, vaan sillä ainoalla oikealla megatähdellä Pekka Nikkilän luomujauhoilla, jossa ruista, ohraa ja vehnää on maagisen oikealla mitoituksella. Letut syntyi siis näin (tein tosin puolikkaana annoksena, alla olevasta tulee varmaan n. 100 pikkulettua)

1 litra maitoa
3 kananmunaa
5 dl lettujauhoja
150g pakastepinaattia, saa olla enemmänkin jos tykkää
suolaa
muskottipähkinää hyppysellinen




Ja ei kun paistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti