perjantai 24. helmikuuta 2012

Viikon 7 terkut: Hyvinkään ravintola Paloma

Viime viikon makuavaruudesta mainitsemisen arvoista on vain lauantain ravintolailta niinkin yllättävässä paikassa kuin Hyvinkäällä. Ravintola Paloma otti asiakaskuntansa (joita oli lauantaina klo 17 tasan meidän seurue), sillä ruoka oli kaikilla hyvää. Omasta puolestani voin sanoa, että mulla kaikki oli erinomaisen hyvää. Pohjaton vatsani olisi voinut vetää vieläkin enemmän näitä herkkuja. Hitto kun menin skippaamaan alkuruoan, mutta luonnollisesti maistelin P:n lautaselta sen alkuruokaa ;)

Blinejä alkupalaksi savuporomoussella

Siikaa, kasviksia, selleriperunamuussi ja voi-tillikastiketta
...ja kruunuksi suklaa fondant jäätelöllä. Että.

1 kommentti:

  1. Ei tuollaisten herkkujen kuvia saa tänne laittaa! Miten mun herkkulakon nyt käy kun tuollaisia pitää katsella? :)

    VastaaPoista