sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Ruoan vuosi 2011

Niin vaihtui jälleen gregoriaaninen kalenterivuotemme ja elämme päivää kaksi tätä vuotta!  Korttelit uhkuu tehtyjä lupauksia, päättäväisyyttä, tsemiä ja uuden elämän aloituksia, lycka till ock så vidare, nyt sitä taas mennään...

Minä ajattelin pyhittää tämän vuoden ruoan vuodeksi, ja tehdä sen mitä muut vain haaveilevat: käydä läpi se kasaantunut reseptikirjojen ja -ohjeiden suma, mikä keittiönkaappiin on kertynyt! Yksikään resepti ei ole sieltä itsekseen tekeytynyt, joten meinaan vähän paneutua asiaan ja pyhittää tänä vuonna useamman aivosolun pähkäilemään gastronomian kiemuroita.

Uusi vuosi vaihtui kaksissa kekkereissä, jossa sain maistella myös uusia makuja mm. kuivattua kengurua ja kampasipukoita, oikeaan suuntaan siis mennään!


... mutta aina on mutta. Olotiloissani herättyäni, alkoi tuntemukset olemaan jotain pahempaa kuin krapula - FLUNSSA! Näin on. Selviydyin juuri ja juuri tekemään aamupalan, jonka jälkeen elinkin viltin ja kaukosäätimen kanssa sillä mitä jaksoin kurkottaa ja mitä Peitsa nokan alle toi. Ei mikään kulinaristinen alku suurelle ja mahtavalle ruoan vuodelle, mutta (<- se pakollinen mutta) täältä minä tulen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti